Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün planladığı veli akademileri seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüz tarafından 29.11.2022 tarihinde yapılacak seminere tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

Okulumuzun öğrencilerinin genel durumlarının değerlendirilmesi (devam-devamsızlık durumları, genel davranış durumları) ve sağlıklı bir Okul-Aile işbirliği geliştirilmesi maksadıyla 30.11.2022  ÇARŞAMBA günü 13.30 – 14.30 saatleri arasında toplantı yapılacaktır.

Tüm Velilerimiz DAVETLİDİR.

Kas

2022-2023 Eğitim öğretim yılı Sene Başı Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı 29.11.2022 tarihinde müdür yardımcısı Uğur SÖGÜT başkanlığında öğretmenler odasında 14.45'te yapılacaktır.

Kas

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı koordinasyonunda, afetlere dirençli toplum oluşturma vizyonu ile

Türkiye'de yaşanabilecek her tür ve ölçekteki afet ve acil durumlara etkin müdahale için görev alacak kamu kurumları,

özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve gerçek kişileri bir araya getirmek, birlikte çalışma kültürünü geliştirmek,

koordinasyon içerisinde hareket etme kabiliyetini kazanmak ve geliştirmek, olası afetlere karşı müdahale etme

becerilerini test etme ve kabiliyet geliştirmek, toplumda farkındalık oluşturmak gibi amaçlarla

12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık günü ve 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde ulusal çapta tatbikat düzenleneceği bildirilmiştir.

BUNA İSTİNADEN:

İl ve ilçelerde tüm okul yöneticileri ve öğretmenler tatbikat hakkında bilgilendirilecek,

öğretmenler Çök-Kapan-Tutun hareketini öğrencilere anlatarak 11 Kasım 2022 Cuma günü sınıflarında uygulatacaktır. 12 Kasım cumartesi günü  tatbikat saati 18:57 de tüm öğrenciler ailelerine öğrendiklerini anlatacak ve birlikte evlerinde tatbikata katılmaya davet edeceklerdir.

Afiş1

Afiş2

Çök kapan tutun filmi

Eyl

Geleneksel olarak düzenlediğimiz AŞURE şenliğimize tüm paydaşlarımız davetlidir.

Aşure şenliğimiz 28 Eylül 2022 Çarşamba günü 12.30da yapılacaktır.

Eyl