May

Nis

2024 yılı mart ayına ait, okulumuz okul aile birliğine ait gelir/gider raporu ekte sunulmuştur.

Mrt

2024 yılı şubat ayına ait, okulumuz okul aile birliğine ait gelir/gider raporu ekte sunulmuştur.

Ekm

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuz bünyesinde toplamda 6 eğitim düzenlenecektir. İlk iki eğitimin afişleri galeriye yüklenmiştir. Her eğitimde farklı bir konuyu farklı bir eğitimci ile ele alacağımız bu seminer serisine katılımlarınızı bekliyoruz. Eğitimcilerimize ve siz değerli velilerimize ilginiz için teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi açıklandı.

• Kurslar veli, mezun ve okula devam eden öğrencilerimize yöneliktir.
  • Katılmak için 23 Haziran 2023 tarihine kadar okul idaresine dilekçe ile başvurmanız gerekmektedir.
  • ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK 03 Temmuz 2023- 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında "El Sanatları Kursu" açılacaktır.
  • VELİLERİMİZE YÖNELİK 19 Haziran 2023 - 01 Ağustos 2023 tarihleri arasında "Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu" açılacaktır.

May

10-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek program ve etkinliklere tüm velilerimiz davetlidir.

Nis