İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

“15 Temmuz; milletin, millî iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir”

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı aziz milletimizin kahramanca bir mücadeleyle "Türkiye geçilmez" anlayışını tüm dünyaya gösterdiği, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün birlik ve beraberliğimize, demokrasimize güç katması dileğiyle asil direnişin kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

“ÖLÜM KUSAN SİLAHLARA MEYDAN OKUYAN CESARET ABİDELERİNİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okul aile birliği yönetim kurulu olarak yapmış oldukları hizmetlerden dolayı okul müdürümüz tarafından Okul Aile Birliği üyerlerine plaket takdim edildi.

Okulumuza gösterdikleri destek için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haz

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

05-09 Haziran 2023 Türkiye Çevre Haftası

Sıfır atık projesiyle öğrenciler atık maddelerden ürünler tasarlayıp sergilediler.

Çevre koruma bilincine yönelik olarak öğrenciler okul bahçesindeki çevresel atıkları toplamışlardır. Emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

Kahvaltı etkinliğinde veli, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldik.

Emeği olan öğretmen ve velilerimize teşekkürler.

Haz

Aday öğretmenlerimiz kurum gözlemlerini tamamladı. Kurum ziyaretleri kapsamında aday Öğretmenlerimiz Küçükçekmece Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe okulunu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz iş sağlığı ve güvenliği ekiplerince okul içinde gerekli denetimler yapıldı. Olası riskler yerinde tespit edildi. Oluşturulan formlar MEBBİS sistemine işlendi. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

11-A Zihin sınıfımızın velileri ile toplantı yapıldı. Toplantıda öğrencilerin genel durumları, akademik gelişimleri, sosyal ve duygusal becerileri, kişisel hijyen ve özbakım vb. konular konuşuldu. Toplantıya 11-A Zihin sınıfı sınıf öğretmenleri, okul psikolojik danışmanı ve branş öğretmenleri katıldı. Veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

“Mesele Memleketse Hep Yaşımız 19” 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! Okulumuzda 19 Mayıs Töreni yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Haz

Olası doğal afetlere hazırlıklı olmak, afet anı ve sonrasında yapılacakların provasını yapmak adına okulumuzda 31.05.2023 Çarşamba günü deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata idareci, öğretmen, öğrenci, veli ve okul personelinimiz katıldı.