İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Başakşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Başakşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Şamlar Mh. Okul Cd. No 2, 34492, Şamlar İlkokulu Binası, Başakşehir/İSTANBUL
Vizyon
Özel Eğitimde tercih edilen ; çağdaş, yenilikçi, öncü bir kurum olmak ve bireylerin yapamadıklarını değil, yapabildiklerini ön plana çıkarmak.
Misyon
Başakşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Olarak; Anayasamızda yer alan hiç kimse Eğitim-Öğretim hakkından mahrum bırakılamaz ifadesinden yola çıkarak; Özel eğitime muhtaç bireylere , insan haklarına saygılı, yeniliklere açık, modern bilgi ve iletişim yöntemleri ile güler yüzlü bir eğitim hizmeti sunmak. Bireylerin ve ailelerinin topluma uyumlarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞAL GAZ
Ulaşım
M3 metro hattı ile gelindiğinde SİTELER durağında inilerek 10dk yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Okulumuzun giriş kapısından geçen otobüs hatları da mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Başakşehir Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi içerisinde yer almaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.